Adresa : Zrenjanski put 139e,
11211, Beograd Borča
Fixni : 00381 11 2960 574
Email : info@palisada.rs
Radno vreme : Ponedeljak -
Petak 08:00 - 16:00

Perimetrijski detekcioni sistem Peridect je namenjen nadzoru i dodatnom obezbeđenju ograđenih štićenih područja od ulaza neovlašćenih lica. Sistem može da se ugradi u teren (podni senzori) ili pričvrsti na različite vrste metalnih ograda izrađenih od univerzalnog pletiva, varenih žičanih mreža i panela ili na različite zaštitne elemente na vrhu betonskih zidova.

Sistem detektuje vibracije u tlu (registrovanje hoda) ili one na ogradi, koje nastaju kao posledica uspinjanja po ogradi, sečenja ograde ili dizanja ograde. Za detekciju treptaja u tlu se u zemljište ugrađuju senzori sa specijalnim kućištem, dok se za registrovanje treptaja na ogradi postavljaju detekcioni senzori (obično po jedan na svako ogradno polje između stubova). Za montažu na ogradu su na raspolaganju tri varijante; obična, protiv provala i skrivena. Svaki detektor poseduje pijezoelektrični element podržan mikroprocesorom za obradu signala.

Primenom diferencijalne logike sistem u velikoj meri smanjuje broj lažnih uzbuna koje mogu da izazovu vremenske pojave poput snega, kiše ili vetra. Sistem precizno otkriva područja neovlašćenog upada i svaki detekcioni senzor prikazuje kao jedno područje u nadzornom sistemu. Parametre pojedinačnog senzora možemo lično da podesimo.

Specifičnost sistema je u tome što pomoću jedne jedinice za vrednovanje možemo da nadziremo do 600 metara ograde. Zajedno sa ostalim sistemima obezbeđenja sistem možemo da povežemo sa standardnim alarmnim sistemom kao običan detektor. U sistem je ugrađen i ulazni/izlazni modul koji omogućava jednostavno priključenje drugih uređaja u okviru perimetrijske zaštite (npr. magnetnih tastera na kapiji) i upravljanje uređajima, kao što su npr. reflektori.

OSTALI PROIZVODI

  • DETEKCIJSKI SISTEM PERIDECT

GALERIJA SLIKA

panelna ogradapanelna ogradapanelna ogradapanelna ogradapanelna ogradapanelna ogradapanelna ograda