Adresa : Zrenjanski put 139e,
11211, Beograd Borča
Fixni : 00381 11 2960 574
Email : info@palisada.rs
Radno vreme : Ponedeljak -
Petak 08:00 - 16:00

KING GATES poboljšava kvalitet života

Od 2006. godine KINGgates proizvodi profesionalnu paletu automatizacija za kapije, garažna vrata i rampe.

KING GATES poboljšavaju kvalitet života, pojednostavljuju vaše svakodnevne životne pokrete i nudi udobnost ulaska i izlaska, sa praktičnim proizvodima zasnovanim na odličnom dizajnu. Svi proizvodi su napravljeni u Italiji.

Kralj u svetu kućne automatizacije

KINGgates je prisutan na tržištu kućne automatizacije u više od 40 zemalja širom sveta - u Francuskoj, Španiji i Poljskoj sa komercijalnim ograncima i u svim ostalim zemljama putem široke mreže direktnih distributera.

Šta izdvaja KING GATES kao super brend?

1

Kvalitet

Kvalitet je očigledan u proizvodima, materijalima i kontrolama tokom faze proizvodnje i post-proizvodnje, kao i u servisnoj i tehničkoj pomoći.
2

R&D

R&D KING GATES proizvodi dizajnirani su na osnovu istovremene inženjerske logike, omogućavajući optimizaciju performansi i kvaliteta.
3

Dizajn

Dizajn - KING gates proizvodi ističu se svojim dizajnom, izražavajući čvrstinu i snagu, u kombinaciji sa dinamičnošću i lepotom. Zamišljeni da budu laki za upotrebu, harmonično se integrišu u postojeći kontekst, zahvaljujući suptilnim bojama i jednostavnim oblicima.
4

Sertifikovana tehnologija

Sertifikovana tehnologija - Svi proizvodi KINGgates podvrgavaju se strogim mehaničkim testovima habanja i sertifikovani su u ovlašćenim laboratorijama.
panelna ograda
panelna ograda