Adresa : Zrenjanski put 139e,
11211, Beograd Borča
Fixni : 00381 11 2960 574
Email : info@palisada.rs
Radno vreme : Ponedeljak -
Petak 08:00 - 16:00

Panelne ograde

Panelne ograde su jedan od najboljih načina za ograđivanje dvorišta, objekata i placeva. Panelne ograde su izuzetno trajno i kvalitetno rešenje. Postoji dosta različitih tipova panelne ograde kao što je Eurofence 3D, Sigurnosna ograda, Doublefence 2D, Bastilege, Brico Fax, Bastipli, Maxi Fax, Ritmo, Fax i Mobilne, građevinske ograde.

panelna ograda

Palisadne ograde

Palisadne ograde su Vaš izbor kada sigurnost zahteva pravo rešenje. Koriste se za ograđivanje privatnih, javnih i poslovno industrijskih objekata i naseljenih mesta. Izuzetan kvalitet i dugotrajnost. Takođe, izgledaju moderno. Izaberite neke od palisadnih ograda kao što su Perforirane ograde, Natur ograda, Ultra, Decor i Calitax.

panelna ograda

Aluminijumske ograde

Aluminijumske ograde su izrađene od horizontalnih aluminijumskih profila i vezuju se za toplocinkovane i plastificirane stubove. Aluminijumske ograde izgledaju moderno, čvrsto i savršeno se uklapaju. Ograde su trajne, a održavanje je minimalno. Izaberite neke od alu ograda kao što su Stil standard, Stil Light i Stil Z.

panelna ograda

Ograde za sportska igrališta

Ograde za sportska igrališta imaju specifičnu namenu da ograđuju sportske objekte i da budu prilagođene tipu objekta. Postoje različiti tipovi ograde za sportska igrališta - Panelne ograde Sport BS, Ograde za zaustavljanje lopte i Ograda Stadion.

panelna ograda

Netransparentne ograde

Netransparentne ograde imaju cilj da Vam pruže potpunu privatnost u ograđenom prostoru. Pomoću određenih PVC traka i materijala, transparentnost panelnih ograda se eliminiše, a dobijate kvalitet i trajnost.

panelna ograda

Dodaci za ograde

Dodaci za ograde u velikom izboru, za sve tipove ograda. U pitanju su kvalitetni dodaci za ograde koji će Vam omogućiti da nedostatak materijala, delova - rešite brzo, prisupačno, a Vaš projekat ograđivanja završite.

panelna ograda